de Etalage home

Zorg voor eenheid in de uitbouw van je instituut

Zorg voor eenheid in de uitbouw van je instituut

In onze vervolgserie rond inrichting van jouw zaak bepalen we deze keer hoe je jouw stijl vastlegt voor jouw zaak.  Tweede basisprincipe: de sleutel tot een harmonieus en krachtig design van jouw instituut is ‘eenheid’.  Zorg dat het plaatje klopt en vermijd tegengestelde signalen als je producten uitstalt.

Hoe jouw stijl vastleggen ?

Om je stijl vast te leggen, deze te kunnen communiceren naar derden en te visualiseren kan je een moodboard maken. Een collage met de kleuren en materialen die je wenst te gebruiken. Maak gebruik van foto’s, verschillende materialen, stoffen en leuke quotes die passen binnen jouw visie. Of maak een bord aan op Pinterest met voorbeelden die aansluiten bij de look die jij voor ogen hebt.

Zorg zo dat de mensen aan de hand van je sociale media en website kunnen afleiden wie jij bent en in wat voor salon ze terecht zullen komen. Gebruik dezelfde kleuren voor je klantenkaart, website en interieur.

Geurbeleving

Vergeet daarna niet de geur af te stemmen op de stijl van je salon. Je kan gebruik maken van geurkaarsen of geurverstuivers. Er zijn heerlijke geuren te verkrijgen bij Moonwoods. Creëer ten slotte een oase van rust met de juiste muziek, zonder reclame of nieuwsberichten.

Aanschouw en geniet van het uiteindelijke resultaat en voel de kracht van een duidelijke stijl en visie.

Andere artikels

Zin om samen op zoek te gaan naar een stijl waarmee je je klanten kan overtuigen?

Maak een afspraak »

De Etalage - Willeke Buysse
Polderdreef 73 - 9840 De Pinte
+32 474 41 11 16 - info@de-etalage.com
BE 0783.977.358

Volg mij op
Volg De Etalage op Facebook Volg De Etalage op Instagram Volg De Etalage - Flowerwalls op Instagram Volg De Etalage op Linkedin

Flockdesign & Kla-4 Communicatie