de Etalage home

Verras!

Verras!

Hopelijk hebben jullie dankzij mijn voorgaande post met tips rond productpresentatie een mooi harmonieus ingericht salon kunnen creëren. Laten we dit nu nog net een niveau hoger tillen om echt boven de concurrentie uit te steken!

Surprise!

Naast eenheid is er het brengen van een verrassing. Die verrassing ben jij en wat jou uniek maakt.

Vermijd een overvolle omgeving met reclame voor je merken, maar maak reclame voor jezelf als merk. Laat jouw visie weerspiegelen in de look van je etalage, ontvangstruimte en salon zelf. Klanten oordelen op basis van je interieur wie jij bent. Een juiste eerste indruk is daarom van groot belang.


Denk dus eens goed na over wat je wilt uitstralen naar je klanten. Denk niet alleen in algemene termen als kwaliteit en service, maar probeer eens verder te zoeken en te zoeken naar wat jouw uniek maakt. Is het je rustgevende aura als persoon? Kies dan voor een zacht kleurenpalet en vermijd schreeuwerige displays. Of is het eerder de gezelligheid en persoonlijke aanpak van je instituut? Maak het wat huiselijker met een mooi boeket bloemen. Ben je een echte make-up artist en mee met de nieuwste trends? Plaats je make-up dan centraal en voorzie steeds een aantal beelden met de nieuwste mode om te tonen dat jij echt helemaal mee bent.

Jouw look aansluiten bij jouw verhaal, service en ideale klant. Durf te stralen en jezelf in de kijker te zetten.

 

Veel succes,

Willeke

Andere artikels

Zin om samen op zoek te gaan naar een stijl waarmee je je klanten kan overtuigen?

Maak een afspraak »

De Etalage - Willeke Buysse
Polderdreef 73 - 9840 De Pinte
+32 474 41 11 16 - info@de-etalage.com
BE 0783.977.358

Volg mij op
Volg De Etalage op Facebook Volg De Etalage op Instagram Volg De Etalage - Flowerwalls op Instagram Volg De Etalage op Linkedin

Flockdesign & Kla-4 Communicatie