de Etalage home

Op zoek naar de stijl die jouw verkoop stimuleert

Een etalage of showroom is maar efficiënt als je erin slaagt je klanten aan te spreken en te triggeren om je aanbod te verkennen. Ook al is elk project anders, toch hanteer ik in grote lijnen steeds dezelfde aanpak om dat doel te realiseren.

De Etalage - winkel- en showroominrichting   De Etalage - winkel- en showroominrichting   De Etalage - winkel- en showroominrichting

1. Kennismakingsgesprek

Bij het begin van een nieuwe samenwerking is het belangrijk dat ik jouw voorkeuren leer kennen. Het schept een kader waarbinnen ik jouw etalage of showroom kan maken. Ik leer je aanbod kennen, luister naar wie je klanten zijn en peil naar het publiek dat je nu misschien nog niet bereikt maar graag zou aanspreken.

2. Abonnementsysteem

Ik leg je mijn abonnementsysteem uit en geef je voor elke etalage aan de hand van foto's de keuze uit twee decoratiethema's.

3. Concept

Afhankelijk van je stijlvoorkeuren en je budget werk ik een concept uit op basis van decor- en lichtelementen uit mijn magazijn, koop ik materiaal aan of creëer ik nieuwe stukken. Het materiaal dat ik daarvoor gebruik kan enorm divers zijn. Van hout en kunststof over metaal tot beton.

Voor sommige projecten werk ik graag samen met lichttechnici, schrijnwerkers, geurdeskundigen of andere vakmannen. We vullen elkaar aan, met respect voor elkaars vakgebied, om tot een beter resultaat te komen en grootsere projecten op poten te kunnen zetten.

Ik hou van een open communicatie. Tijdens het ontwerpproces pleeg ik geregeld overleg, zodat je van bij het begin het creatief proces kan volgen.

4. Opbouw

We maken een afspraak voor de opbouw van je etalage of showroom. Ik zorg ervoor dat ik tegen die datum al het materiaal verzameld of gemaakt heb. De opbouw gebeurt uiteraard met zo weinig mogelijk hinder voor je klanten en je dagelijkse routine.

5. Evaluatie

Periodiek evalueren we aan de hand van je verkoopcijfers de manier waarop de etalage- of showroomaankleding je omzet heeft beïnvloed. Dat levert interessante informatie op om het concept van de volgende campagne te bepalen.

Zin om samen op zoek te gaan naar een stijl waarmee je je klanten kan overtuigen?

Maak een afspraak »

De Etalage - Willeke Buysse
Polderdreef 73 - 9840 De Pinte
+32 474 41 11 16 - info@de-etalage.com
BE 0783.977.358

Volg mij op
Volg De Etalage op Facebook Volg De Etalage op Instagram Volg De Etalage - Flowerwalls op Instagram Volg De Etalage op Linkedin

Flockdesign & Kla-4 Communicatie