de Etalage home

Consumenten telkens opnieuw verrassen

De goesting om nieuwe trends te spotten en modetrends te ontwaren, heb ik van nature meegekregen. Nochtans ben ik niet bepaald de favoriete shoppingbuddy van mijn vriendinnen. Ook al is het als etalagist en visual merchandiser mijn ambitie om windowshoppers letterlijk over de winkeldrempel te halen, ik blijf zelf veel te graag voor de etalage staan om mij te laten inspireren.

Willeke Buysse ) De Etalage - winkel- en showroominrichting

Praten met mensen is dat ook. Het is de beste manier om te achterhalen waar ze van wakker liggen, wat hen boeit en waar ze het warm en koud van krijgen. Informatie die van goudwaarde is als je de consument in hen wil aanspreken en telkens weer wil verrassen. Maar die kennis is slechts een deel van mijn werkmateriaal.

Het echte werk, de uitwerking van etalage- en showroomconcepten gebeurt aan mijn ontwerptafel en in mijn atelier. Daar komen ideeën tot stand en krijgen ze vorm. Ik ben gepassioneerd door decorelementen uit verschillende materialen en gemaakt met uiteenlopende technieken. Dat kan gewoon hout of metaal zijn maar evengoed gewapend beton of recyclagemateriaal. Het is een vocabularium dat ik van kindsbeen af heb opgebouwd en dat mij vandaag als zelfstandige etalagiste zeer goed van pas komt.

Willeke Buysse

Zin om samen op zoek te gaan naar een stijl waarmee je je klanten kan overtuigen?

Maak een afspraak »

De Etalage - Willeke Buysse
Polderdreef 73 - 9840 De Pinte
+32 474 41 11 16 - info@de-etalage.com
BE 0783.977.358

Volg mij op
Volg De Etalage op Facebook Volg De Etalage op Instagram Volg De Etalage - Flowerwalls op Instagram Volg De Etalage op Linkedin

Flockdesign & Kla-4 Communicatie